Het MedSpace-rooster geeft daarvoor een veel beter inzicht. Niet alleen van de specialisten, maar ook van de chefs, AIOS, ANIOS en de PA/VS.

De MedSpace FTE-benchmark tool geeft u in één muisklik het hele plaatje. Hoeveel dagdelen van categorie 1a- en 1b-dagdelen van elke specialist en hoeveel vrij na dienst. Kortom, alles wat u nodig heeft om tot een zuivere FTE-benchmark te komen. Uiteraard wordt de FTE-benchmark automatisch berekend en afgebeeld.

Uiteraard koppelt MedWeb alleen de FTE-benchmark tool alleen aan de vakgroepsrooster op uitdrukkelijk instemming van de vakgroep zelf. Zij zijn uiteindelijk de eigenaren van de roostergegevens. En zij zijn het die alle activiteiten splitsen in 1a-, 1b-activiteiten en ‘vrij na dienst’. De FTE-benchmark tool is tot stand gekomen op geleide van de ‘Handreiking FTE model voor medisch specialisten’ van november 2021.

We komen graag langs om u de MedSpace FTE-benchmark tool te demonstreren. Bel 035 6 211 211 of e-mail ons, [email protected]

Wilt u een demonstratie op uw locatie?

We komen graag langs om u MedSpace te demonstreren en na te gaan hoe uw rooster het beste in MedSpace kan worden verwerkt.
Bel 035 6 211 211 of e-mail ons, [email protected].

U kunt natuurlijk eerst de online demo van MedSpace zelf bekijken. Meld u aan!