Even ongeacht de methodiek bij het indelen van polikamers, een goed en actueel overzicht is van eminent belang. Vervolgens is het praktisch als polikamers centraal kunnen worden opengesteld voor een vakgroep waar een grote polivraag is.

Bij de MedSpace Polikamerplanning worden de poligegevens uit de verschillende MedSpace-roosters gehaald en in een overzicht getoond. Zodanig dat een polikamerplanner centraal kan zien waar zich een tekort of een overschot voordoet. Toewijzing van een vrije polikamer kan dan geheel geautomatiseerd in het MedSpace-rooster van een vakgroep worden getoond.

De MedSpace Polikamerplanning is de oplossing voor ziekenhuizen die zoeken naar een efficiënte benutting van hun ruimtes. Maar ook voor polipleinen is de add on ideaal. Vooral omdat de MedSpace-roosters met de MedSpace Polikamerplanning gekoppeld zijn. Over en weer is er volop transparantie en inzicht. U voorkomt nodeloze uitbreiding van het polihuis en bespaart daarmee veel geld.

Wilt u een demonstratie op uw locatie?

We komen graag langs om u de MedSpace Polikamerplanning te demonstreren en na te gaan hoe uw rooster het beste in MedSpace kan worden verwerkt.
Bel 035 6 211 211 of e-mail ons, [email protected].

U kunt natuurlijk eerst de online demo van MedSpace zelf bekijken. Meld u aan!