Online demo

Probeer het online roosteren zelf!

In de online demo geven wij u een korte presentatie van MedSpace en kunt u ook zelf uitproberen hoe de applicatie werkt. Overtuig uzelf en vraag de demo aan!

Meld u aan voor de MedSpace demo
Plannen wordt secondenwerk

Automatische planners

De roosterplanning is een tijdrovende bezigheid. De automatische wachtenplanner verdeelt op geleide van een door u op te geven capaciteitsplanning de wachten. Maar daar blijft het niet bij. Voor de werkplekplanning heeft u de beschikking over de automatische activiteitenplanner. Hierbij wordt rekening gehouden met competenties, afwezigheden, parttimepercentages en beginsaldi.

Natuurlijk kunt u ook koppelingen aanbrengen en geven de planners door welke wachten of activiteiten niet zijn ingepland door krapte van medisch specialisten, arts-assistenten en zorgpersoneel. Het resultaat van de planners is altijd handmatig aan te passen.

Medspace allshifts

Alle wachten van het hele ziekenhuis op één webpagina

MedSpace Allshifts geeft een overzicht van alle wachten van alle specialisaties binnen één ziekenhuis. Real time uit de verschillende MedSpace-roosters binnen het ziekenhuis gehaald. Handig voor de spoed en onthaal. En met een MedSpace Light versie kunnen ook de vakgroepen zonder MedSpace-rooster meedoen.

De MedSpace Roostermonitor

In één oogopslag uw hele dienst in beeld

U kunt nu een grote roostermonitor van uw dienst op het secretariaat, vergaderkamer of poli hangen. Het touchscreen wordt meteen bijgewerkt als er een wijziging plaatsvindt door de roosterplanner. Inlog vindt plaats door de roosterplanner.

Meer informatie

Het managementsysteem van MedSpace® is ISO/IEC 27001 gecertificeerd. Dat houdt onder meer in dat MedSpace® zich houdt aan protocollen en procedures zoals die volgens de richtlijnen van de ISO/IEC 27001 zijn gedefinieerd.

MedSpace®, een internetbedrijf voor artsen heeft zich in 2021 aangesloten bij Performation. Ons voornaamste product is een innovatieve online roosterapplicatie voor arts specialisten.
MedSpace is in gebruik bij meer dan 560 diensten in Nederland, België en Duitsland.