Met MedSpace maakt u moeiteloos uw rooster. Zo is de applicatie vanuit meerdere locaties te beheren en kunnen er vele subspecialisaties worden opgenomen. Ook de automatische dienstenplanner kan zelfs bij grote vakgroepen complexe dienstconfiguraties aan. En voor uw werkplekplanning is er een automatische activiteitenplanner toegespitst op het werk van medisch specialisten. Bovendien kloppen de tellingen en is de invoer van vakanties, nascholing en diensten secondenwerk. Dit alles levert u een zee aan tijd op.

Wat onderscheidt MedSpace?

  • Gebruiksvriendelijkheid: MedSpace is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk, ontworpen met het oog op de unieke behoeften van medisch specialisten.
  • Automatische planners: Of u nu een regulier of volcontinu rooster heeft, onze geavanceerde automatische planners leveren nagenoeg altijd een optimaal resultaat. Geschikt voor internisten, anesthesiologen, chirurgen, SEH-artsen, intensivisten, neurologen, orthopeden, radiologen en meer.
  • Brede functionaliteiten: MedSpace biedt een uitgebreide set functies. U heeft wellicht niet alle functies nodig, maar ze zijn wel beschikbaar.

Vraag een demo aan

Voor wie is MedSpace?

MedSpace is ontwikkeld voor medisch specialisten, arts-assistenten en ondersteunend personeel. Arts-assistenten kunnen bijvoorbeeld eenvoudig uren registreren, conform CAO, met een probleemloze koppeling naar salarisadministratieprogramma’s.

Tim van Sprudel (chirurg en oncoloog bij Ommelander Ziekenhuis) vertelt:

“Wij maken al enige tijd gebruik van MedSpace vanwege de efficiëntie en het realtime inzicht wat de romslomp van papiertjes, Excel-bestanden en e-mails sterk vermindert.”

Waarom MedSpace?

  • Efficiëntie: Minimaliseer dubbel werk als beheerder. Vakanties, nascholing en dienstenvoorkeuren worden moeiteloos via de MedSpace-app of de webapplicatie aangevraagd en automatisch verwerkt.
  • Ondersteuning: MedSpace biedt uitgebreide ondersteuning via instructies, handleidingen, webcourses en een ongeëvenaarde helpdesk. U bent in no-time operationeel.

MedSpace beschikt over een breed scala aan add-ons, zoals het genereren van een integrale ziekenhuis dienstlijst en ziekenhuisbrede polikameroverzichten.

Ervaar MedSpace zelf

Wilt u een persoonlijke demonstratie op uw locatie? We komen graag langs om MedSpace te tonen en te bespreken hoe het optimaal in uw rooster kan worden geïntegreerd. Bel 035 6 211 211 of e-mail ons via [email protected].

U kunt ook eerst de online demo bekijken. Meld u aan!