Met de toetreding van Rob Gallas in 1996 als internist van het Utrechtse Diakonessenhuis zijn meer onderdelen ontwikkeld en toegevoegd aan de portfolio zoals MedSchool (E-learning) en vanaf 2005 MedSpace (roosterplanning). Vanaf 2010 heeft MedWeb zich steeds meer gespecialiseerd in het zo gemakkelijk mogelijk roosteren en plannen met Medspace als de oplossing voor de vakgroepen/maatschappen van medisch specialisten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Groeiend en met inmiddels ruim 500 diensten in Nederland als klant is Medspace marktleider met een tevreden klantenbestand.

Eind 2021 heeft MedWeb zich aangesloten bij Performation. Met behoud van haar zelfstandigheid maar vanuit de overtuiging dat het combineren van kennis, kunde en daadkracht extra mogelijkheden biedt. Met slimme(re) oplossingen voor het roosteren, plannen en capaciteitsmanagement van specialisten en het ziekenhuis kan een onderscheidende bijdrage worden geleverd aan de uitdagingen en schaarste waar de gezondheidszorg mee wordt geconfronteerd.

Wij blijven doen waar we goed in zijn en zullen we in de komende tijd de arts-specialisten helpen om een verdere verbetering te realiseren in gemak, efficiency en effectiviteit.

Uitgever
MedWeb BV

Directie
Drs. Jan Pieter Gallas, algemeen directeur
Drs. Suzanne Roem, Business Area Manager
Twan Koetsier, Lead MedWeb

Development
René Scheening, Henk Versteeg, Pavel Konstantinov, Emanuel Hoogeveen, Jan Dré Dekker, Daniel de Almeida, Ana Batista, Anne-Michèle Woudstra

Consultancy
Jane van der Heijden, Claudia Pieper, Manuela Heidstra, Annalotte Haverkamp, Dino Cosic, Diederik Brinkman

Finance
Jane van der Heijden, Annalotte Haverkamp